Dinsdag 27 december: laatste seniorendansavond OBG van 2022

Van onze redactie | Foto: Ineke Janssen
20 december 2022

Nog één kans dit jaar om te komen dansen in Seniorencafé Burgerlust. Dinsdag 27 december zijn dansliefhebbers weer van harte uitgenodigd in OBG Nijmegen. Toegang is gratis.

Het seniorencafé is ook een fijne ontmoetingsplek, waar nieuwkomers en alleengaanden meer dan welkom zijn. Entertainer Tom Meuwese zorgt er wel voor dat wie kan, ook de vloer op komt. Dus kom binnen, neem een goed humeur mee en je hebt vast een onvergetelijke avond.

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en  muziekavond in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers verzorgen, de bar, bediening èn de gratis hapjes.
Gemiddeld zo’n tachtig tot negentig mensen komen er; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Ben jij al geweest?

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur,
OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties