Warmte voor warmte: inzamelingsactie voor Oekraïne door Canisius College

Van onze redactie
18 december 2022

Leerlingen van het Canisius College starten een inzamelingsactie voor Oekraïne. Vorig jaar volgden 32 leerlingen uit Oekraïne les op het Canisius College. Het was voor de school een bijzondere beleving. De leerlingen voelen zich nog steeds extra betrokken bij de mensen van Oekraïne.

Door de Russische bombardementen op de nutsbedrijven lijden veel Oekraïners kou. Daarom starten leerlingen van Havo 4, samen met hun docent Elly te Molder, de actie Warmte voor Warmte. Ze zamelen warme kleding in voor Oekraïne. Het gaat dan om mutsen, sjaals, jassen, wanten, dikke sokken, slaapzakken en thermokleding. Vooral voor mannen is aan deze spullen gebrek. De schone kleding kan, m.u.v. weekends en kerstvakantie, tot 17 januari ingeleverd worden op het Canisius College aan de Berg en Dalseweg 207 in Nijmegen. Meer informatie via e.temolder@canisiuscollege.nl.

De leerlingen van het Canisius College verzamelen en sorteren de kleding. De Oekraïense collega's en leerlingen van het Pontem College zorgen voor het transport naar Oekraïne.


Dit bericht delen:

Advertenties