Kroon Montage Zonwering & Rolluiken wenst u alvast prettige kerstdagen!

Van onze redactie
16 december 2022

Al meer dan 28 jaar is het familiebedrijf Kroon uw plaatselijke specialist op het gebied van raamdecoratie, buitenzonwering, horren en rolluiken. Persoonlijke service, maatwerk en kwaliteit is waar het Wijchense familiebedrijf voor staat en is zo een begrip in de regio geworden!

Leo Kroon startte Kroon Montage Zonwering 28 jaar geleden vanuit de garage naast zijn huis. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een team van 6 monteurs.

Leo komt bij u thuis, hij neemt stalen mee, neemt de maten op, schat de situatie in en geeft deskundig advies over welk product het meest geschikt voor u is. Dit omdat zonwering perfect moet passen en om zo de beste kwaliteit te kunnen bieden. Een scherpe offerte ontvangt u zeker!

In de prachtige showroom aan de Buys Ballotstraat 14 in Wijchen zult u zich verbazen over de diversiteit van de producten. Zij begrijpen dat u de producten op ware grootte wil zien, de materialen wil voelen en het op u wil laten inwerken.
Kortom, een écht familiebedrijf dat graag zorgt voor de kroon op uw woning!

Het Wijchense bedrijf ontvangt u graag in de showroom met of zonder afspraak. Meer info leest u op Kroonmontage.nl

U kunt voor de volgende soorten binnenzonwering bij het familiebedrijf in Wijchen terecht: Jaloezieën | Rolgordijnen | Vouwgordijnen | Paneelgordijnen | Plissé- en dubbele Plissé-gordijnen | Verticale lamellen | Houten shutters.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024