Nieuw in Nederland bij Bubblebar Nijmegen: Vegan Wafelfrietjes!

Van onze redactie
15 december 2022
Het koelt flink af, reden voor de start van een wintermenu! Voor het eerst worden er warme drankjes aangeboden bij Bubblebar aan de Molenstraat 120 in Nijmegen. Daarnaast presenteert Bubblebar vanaf zaterdag 17 december met veel trots als eerste in Nederland wafelfrietjes!
 
De heerlijke smaak van welbekende vierkante wafels, maar dan nét even anders. Wat ze onderscheidt van churro’s is dat ze in een speciaal ijzer worden gebakken, wat voor een minder vette variant zorgt. Wat de wafelfrietjes nog bijzonderder maakt, is dat ze volledig vegan zijn.
 
Naast een standaard portie, afgewerkt met poedersuiker of kaneelsuiker, zijn drie heerlijke specials samengesteld: Wafelfriet Special met griekse yoghurt, granola en honing; Wafelfriet Special met vanille roomijs, aardbeiensiroop en discodip & Wafelfriet Special witte chocoladesaus, chocovlokken en bueno. Mocht jouw favoriet hier niet tussen staan, kun je je eigen wafelfrietjes samenstellen met keuze uit vele toppings en siropen. Denk aan kersen- of karamelsiroop met oreocrunch of marshmallows. Met als final touch natuurlijk slagroom en nougatine.
 
"Al zin gekregen in een warm drankje in combinatie met een portie zoete frietjes? Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Volg ons ook op instagram @bubblebarnijmegen."

Dit bericht delen:

Advertenties