Expositie BEZIELD HOUT 17 en 18 december in het kerkje van Persingen

Van onze redactie
14 december 2022

“Mijn wandelingen langs de Waal jaren geleden zijn mijn inspiratiebron geweest voor het werken met hout. Ik woonde in Nijmegen en struinde samen met mijn hond regelmatig over de waalstrandjes en vond daar prachtige stukken hout gevormd door water, weer en wind. De vormen van oude wilgenbomen langs de waterkant hebben mij altijd erg aangesproken. Kunst van de natuur.”

Anna Hakvoort startte 16 jaar geleden haar bedrijf. Zij maakt beelden van hout en geeft cursussen en workshops beeldhouwen in hout en steen in haar eigen atelier in Langbroek (Utrecht). Haar houten beelden ontstaan intuïtief, door het volgen van het hout en door wat er op dat moment in haar opkomt.

Hoewel Anna nu niet meer in de omgeving van Nijmegen woont, is het voor haar wel een soort thuiskomen. Tijdens haar middelbare schooltijd fietste zij dagelijks van Lent naar Beek Ubbergen en kwam dan langs het kerkje. Ook wandelde zij veel in de Ooijpolder en Millingerwaard. Een gebied waar zij zich helemaal thuis voelt.

“Geweldig dat ik in het kerkje van Persingen kan exposeren! Deze prachtige plek in deze omgeving geven mijn beelden nog meer bezieling.“

17 en 18 december van 11.00 uur tot 17.00 uur
Kerkje van Persingen Persingensestraat 7, 6575 JA  Persingen


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen