Architectuurcentrum Nijmegen zoekt vrijwilligers voor redactie ACN Café

Van onze redactie
13 december 2022

Tijdens ACN Café staan projecten met een socialemaatschappelijke invalshoek centraal, (nieuwbouw)projecten die kwaliteit toevoegen aan een buurt of wijk, maar vaak nog onbekend zijn bij buurtbewoners zelf.

Het ACN: "De formule is eenvoudig: we nodigen architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en opdrachtgevers uit om hun projecten toe te lichten in een ontspannen, laagdrempelige setting en sluiten af met een borrel. Daarbij bespreken we de impact die het project heeft op de buurt en stad. De cafés worden druk bezocht en trekken bewoners uit alle wijken van Nijmegen.

Voor ACN Café zoeken we nieuwe vrijwilligers die samen drie tot vijf bijeenkomsten per jaar organiseren. In overleg met het projectbureau van ACN worden de thema’s vastgesteld. Per editie van het café stellen we een regiegroep samen van twee à drie vrijwilligers die het programma verder inhoudelijk uitwerken en de verdere productie op zich nemen.

Vrijwilligers hebben vrij toegang tot de activiteiten van ACN. Er is geen sprake van een financiële vergoeding. Heb je interesse? Mail dan naar dave@architectuurcentrumnijmegen.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.architectuurcentrumnijmegen.nl

Over ACN
ACN (Architectuurcentrum Nijmegen) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debatavonden en activiteiten georganiseerd. ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Organisatorisch bestaat ACN uit een projectbureau, een bestuur en een groep enthousiaste vrijwilligers. 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen