NEC: kaartverkoop thuis- en uitduels vanaf januari

Van onze redactie | Foto's door Geert Timmer
10 december 2022

Over een maand is het eindelijk weer zover. Dan trapt N.E.C. in het Goffertstadion af voor de start van de tweede seizoenshelft tegen regerend landskampioen Ajax.

De louwmaand belooft een drukke maand te worden, met maar liefst vijf competitiewedstrijden en een bekerduel. Bemachtig tijdig jouw wedstrijdticket(s)!
Hier vind jet het resterende programma van de tweede seizoenshelft 2022-2023.

De kaartverkoop voor de thuisduels in januari, dus de wedstrijden tegen Ajax, FC Emmen en Sparta Rotterdam, start op maandag 12 december om 12.00 uur. Eén week later, op maandag 19 december om 12.00 uur, start de kaartverkoop (voor seizoenkaartplus houders) voor de uitwedstrijden tegen Almere City FC (TOTO KNVB Beker) en Feyenoord. De tickets voor deze wedstrijden zijn zowel online als in de fysieke fanshop verkrijgbaar. De informatie over de kaartverkoop van de wedstrijd tegen Vitesse volgt op een later moment.

Let op: voor het aanschaffen van wedstrijdkaarten is een N.E.C.-clubkaart benodigd. De receptiebalie en fanshop is van 24 december tot en met 1 januari gesloten.Dit bericht delen:

Advertenties