Nieuw kantoor Dushi Huis in Nijmegen geopend

Van onze redactie
8 december 2022

Verhuizing naar plek voor verbinding: Sancta Maria

De Dushi Huis-organisatie is onlangs verhuisd naar de Bredestraat 170, naar het mooie Sancta Maria in Nijmegen, een voormalig damespensionaat. "Dit heuglijke feit hebben we met de organisatie gevierd met een knallende opening, optredens en verhalen."

Met veel dank aan Dushi Huis ambassadrice Shirma Rouse, verhalenverteller Paul Groos, schilder Willy van der Beek voor het portretteren van de Dushi kinderen, harpiste Lies Joosten, Jens Visscher van Firma Vrienschap en zijn team voor de catering, Bob van de Water en Joop Haverkort en collega’s en bewoners van Sancta Maria.

Dushi Huis biedt kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18+ jaar die niet meer thuis kunnen wonen een langdurige, veilige woonplek volgens de Dushi Methodiek. Vaak gaat het om kinderen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt en kampen met een hechtingsprobleem. In de kleinschalige Dushi Huizen krijgen de kinderen steun, begeleiding en alle ruimte hun identiteit te ontwikkelen en talenten te ontplooien. Waar mogelijk worden de ouders hierbij betrokken. Ontdek de unieke werkwijze en waar Dushi Huis voor staat.

"We hopen je snel eens te ontmoeten in onze nieuwe onderkomen aan de Bredestraat 170 in Nijmegen!"


Dit bericht delen:

Advertenties