Ook bedrijven prominent zichtbaar op álle media Nieuwsuitnijmegen.nl!

Van onze redactie
6 december 2022

“Graag willen we ons netwerk van zo’n 104.000 volgers ook inzetten voor het bedrijfsleven. Bedrijvennieuws is tenslotte interessant nieuws, want ondernemers maken ons leven zeker een stuk boeiender!”, vertelt online ondernemer en eigenaar van Nieuws uit Nijmegen John Vrolijks.

Het grootste online platform van Nijmegen zorgt er tevens voor dat ondernemers/winkeliers meer klanten krijgen. “We hebben het product “Online Ontzorgen” ontwikkeld waar bedrijvennieuws (met of zonder actie) 2-wekelijks of wekelijks op Website, Facebook, Instagram en Twitter gepost wordt. Zo heeft u bijvoorbeeld ongetwijfeld het nieuws van de winkeliers van Winkelcentrum Dukenburg en de Moenenstraat al eens gezien. Het heeft ze klanten en bekendheid opgeleverd!”, laat Vrolijks beslist weten.

“Het moet op een gemakkelijke en snelle manier werken. Wij maken in kort overleg met de ondernemer tekst en foto’s of een video en posten op elke gewenste dag - ook op zondag! De ondernemer hoeft zo alleen maar te doen waar hij goed in is en dat is verkopen. Wij brengen de klanten wel, tegen een gunstig tarief; zeker als je naar het potentiële bereik kijkt!”

Wilt u meer informatie over adverteren op Nieuws uit Nijmegen, neemt u dan contact op met john@nieuwsuitnijmegen.nl of bel 0621424309. 


Dit bericht delen:

Advertenties