Kinderen mogen een nachtje slapen in de bieb

Van onze redactie | Fotograaf: Marcel Krijgsman
6 december 2022

Op zaterdag 7 januari 2023 mogen kinderen een nachtje slapen in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen. In het laatste weekend van de kerstvakantie staan er voor kinderen en ouders tentjes klaar in de bibliotheek. Op het programma van ‘Night at the Library’ staat onder meer glow in the dark dichten, cartoons tekenen en de ‘Beste Pyjama’-wedstrijd.

Een nachtje slapen in de bibliotheek samen met (een van) je ouders of verzorgers: dat maak je niet snel mee. Voordat je in je tentje kruipt, is er van alles te doen in alle hoeken en gaten van de grote bieb in het centrum van Nijmegen. Je kunt luisteren naar spookachtige verhalen, cartoons tekenen, glow in the dark-gedichten schrijven en experimenteren met een green screen. Of doe mee met een ouderwets kussengevecht! En last but not least: trek je mooiste pyjama aan voor de ‘Beste Pyjama-wedstrijd’. Kinderen én hun ouders of verzorgers mogen aan alles meedoen, maar de hele nacht lezen mag natuurlijk ook. Je slaapt tenslotte midden tussen de boeken!

Tentje reserveren

Eén tentje voor twee personen kost €40 voor biebleden en €45 voor niet-leden. Eén volwassene van 18 jaar of ouder mag maximaal drie kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar meenemen. Snacks, drinken en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen. De Night at the Library begint om 20.00 uur en duurt tot de volgende ochtend 10.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.obgz.nl/agenda.  


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen