Maak kennis met Waalstappers bij de kerstborrel!

Van onze redactie
5 december 2022

Zin om nieuwe mensen te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen? Dat kan bij  Waalstappers! Op zondag 18 december om 15.00 uur is er een kerstborrel voor iedereen die wil kennismaken met Waalstappers.

Een feestelijke kerstborrel op een prachtige buitenlocatie aan de Grootstalselaan 13 te Nijmegen. Kom genieten van drankjes en hapjes, een verwarmend kerstvuur, anderen ontmoeten en misschien zelfs wel een dansje maken op de dansvloer.

Wil je erbij zijn? Dan graag aanmelden via een mailtje naar activiteiten@waalstappers.nl. Deelname kost slechts 7 euro p.p.. Graag contact afrekenen bij binnenkomst.

Waalstappers is er voor mensen van alle leeftijden uit de regio Nijmegen-Arnhem. Op de website staan activiteiten waar je je voor kunt opgeven, maar zelf iets organiseren kan ook. Graag zelfs! Er gebeurt van alles: lunches, concerten, borrels, filmavonden, wandelingen, fietstochten en meer. 

Sluit je aan bij Waalstappers en ervaar hoe leuk en inspirerend het is om nieuwe mensen te ontmoeten en samen iets te ondernemen.


Dit bericht delen:

Advertenties