NEC presenteert Nick Kersten als hoofd voetbalzaken 

Van onze redactie
1 december 2022

Nick Kersten keert als hoofd voetbalzaken terug bij N.E.C. De 37-jarige Nijmegenaar was in het verleden al meer dan veertien seizoenen, in verschillende functies, actief bij N.E.C. Kersten tekent een contract tot de zomer van 2026 en treedt per direct in dienst. 

Kersten zwaaide vorig seizoen als technisch directeur de scepter bij Excelsior. Dit deed hij met resultaat, want hij stelde wederom een selectie samen waarmee de Rotterdammers uiteindelijk aan het eind van het seizoen via de play-offs naar de Eredivisie promoveerden. Na een verschil van inzicht trok de Nijmegenaar in juli van dit jaar de deur in Rotterdam achter zich dicht.

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de terugkeer van Kersten: “Nick heeft in het verleden bewezen een waardevolle kracht voor N.E.C. te zijn. Met zijn kennis en ervaring gaat hij samen met mij, hoofdscout Senol Kök en zijn team, een belangrijke rol vertolken om waarde voor N.E.C. te genereren.”

“Na meerdere gesprekken, in combinatie met het goede gevoel dat ik bij N.E.C. heb, ben ik blij terug te keren in deze nieuwe functie. Er is me een duidelijk plan voorgelegd, waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. De focus ligt op het uitbouwen van het fundament dat er ligt in de academie, scouting en het eerste elftal”, zo stelt Nick Kersten.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen