Geef je Douwe Egberts-punten aan de Voedselbank!

Van onze redactie
26 november 2022

Heb jij nog Douwe Egberts-spaarpunten liggen waar je niets mee doet? De Voedselbank is er blij mee! Want voor jouw spaarpunten kan de Voedselbank pakken koffie krijgen voor haar klanten. En dat is een luxeproduct dat niet vaak in de pakketten voorkomt, maar wel enorm gewaardeerd wordt.

De hele maand december kun je je Douwe Egberts-spaarpunten op verschillende plaatsen inleveren. Veel of weinig, alles is welkom! Er staan dozen klaar bij de uitgiftepunten van de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe, bij diverse kerken en bij zo’n dertig winkels in Nijmegen en Overbetuwe (een overzicht daarvan vind je op de website van de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe).

De dozen staan de hele maand december klaar voor je punten. Heb je er veel, dan is het fijn als je ze gebundeld aanlevert. Bijvoorbeeld in bundeltjes van 500 punten, want voor dat aantal krijgen we 1 pak koffie.

Je kunt je spaarpunten ook het hele jaar in de brievenbus gooien bij de loods van de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe, Winkelsteegseweg 144B, 6534 AR Nijmegen. Dit is een actie waarbij de Voedselbank samenwerkt met Lions Nijmegen Brabantse Poort.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen