Vrijwilliger worden bij OBG?

Van onze redactie
25 november 2022

Dienstencentrum OBG aan de Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen-Oost heeft een enquête gehouden onder haar vrijwilligers: "Hieruit blijkt onder andere dat onze vrijwilligers ongelooflijk trouw zijn."

"Zo is het merendeel van de respondenten al meer dan 5 jaar vrijwilliger bij OBG. Daarnaast zou het grootste gedeelte van de respondenten OBG aanbevelen als organisatie voor vrijwilligerswerk. Dit vanwege de fijne werkplek, goede sfeer en de waardering die ze ervaren. Het gemiddeld rapportcijfer is een 8,5. Voor OBG dus mooie resultaten waar we trots op zijn!"

Ook vrijwilliger worden?
Ondanks dat OBG een fijne werkplek blijkt te zijn, neemt het aantal vrijwilligers af. Dit komt grotendeels doordat veel vrijwilligers al op leeftijd zijn en op een gegeven moment afscheid van het werk moeten nemen. Daarnaast blijkt de werving van nieuwe vrijwilligers in deze tijd een stuk lastiger te zijn. 

Nieuwe vrijwilligers zijn dus heel erg welkom bij OBG. Zo zoekt OBG bijvoorbeeld chauffeurs, maar ook vrijwilligers om te helpen in het Grand Café of bij de dagbesteding van OBG. 

Neem eens een kijkje op de website www.obg.nu voor alle informatie over de vacatures.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen