Astrid van de Klift nieuwe gemeentesecretaris Nijmegen

Van onze redactie
22 november 2022

Astrid van de Klift is door het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen benoemd tot gemeentesecretaris. Zij volgt per 1 december Arne van Hout op.

Drs. A.P.W. van de Klift is sinds april 2021 directeur en plaatsvervangend gemeentesecretaris bij de gemeente Nijmegen. Hiervoor was zij gemeentesecretaris/algemeen directeur in Veenendaal. Zij vervulde eerder functies op het financiële vakgebied bij diverse gemeenten en studeerde bedrijfseconomie in Tilburg.

De gemeentesecretaris is eerste adviseur en secretaris van het college en geeft als algemeen directeur leiding aan de gemeentelijke organisatie. Astrid van de Klift is de eerste vrouwelijke gemeentesecretaris in de historie van de gemeente Nijmegen.

Burgemeester Bruls: “Wij kennen Astrid als een integere, daadkrachtige en verbindende leider. Wij hebben er alle vertrouwen dat zij de organisatie de komende jaren verder helpt ontwikkelen in de uitgezette koers, en zal sturen op wendbaarheid te midden van alle uitdagingen die de stad wachten.”

Astrid van de Klift: “De stad Nijmegen blijft de komende jaren flink groeien en onze ambities zijn onverminderd groot. Ik kijk er naar uit om samen met onze professionele organisatie en partners verder te bouwen aan een mooie, sociale stad in de toekomst.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen