Huis van de Nijmeegse Geschiedenis zoekt Huisvrienden

Van onze redactie
22 november 2022

Vanaf donderdag 24 november 2022 is het mogelijk om Huisvriend van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis te worden.

Dankzij donaties kunnen de verhalen uit de Nijmeegse Geschiedenis worden verteld. Zo houden we het Nijmeegse erfgoed levend voor de toekomst. In het Huis is iedereen welkom om de verhalen van de stad en omgeving ook zelf te vertellen. Anekdotes groot en klein, oude sages, legendes en herinneringen aan bijzondere historische gebeurtenissen of juist het alledaags leven worden op deze manier voor de toekomst bewaard. Dit gaat niet vanzelf.

Help mee

Het huis zoekt Huisvrienden voor het in leven houden van de verhalen uit Nijmegen. Huisvrienden verbinden zich op een unieke manier aan de Nijmeegse geschiedenis. Huisvrienden hebben een streepje voor:

  • Gratis bijwonen van lezingen;
  • Een digitale nieuwsbrief;
  • Exclusieve previews van de tentoonstellingen;
  • Een jaarlijks vrienden evenement.

"Geef tijdens de feestdagen een lidmaatschap cadeau of word zelf dit jaar nog Huisvriend! Voor een tijdelijk bedrag van €20,- wordt onze historische kapel uw thuis! Meld u aan op onze website: www.huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl/steun."

Algemene informatie en bezoektijden

"Kent u ons al? Kom gerust binnen voor het bezoeken van onze tentoonstellingen en lezingen. Onze deur staat open van dinsdag tot en met zondag tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Het pand is rolstoeltoegankelijk. Heeft u ondersteuning nodig bij uw bezoek? Neem dan vóór uw bezoek contact op met info@hvdng.nl. U vindt het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis in het hart van Nijmegen aan Mariënburg 26, in de oude Mariënburgkapel.


Dit bericht delen:

Advertenties