Jongeren denken mee over uitgaansgelegenheden

Van onze redactie
21 november 2022

De Jongerenraad Nijmegen bestaat uit een enthousiaste groep jongeren die met elkaar en bestuurders in gesprek gaan, adviseren en in actie komen over onderwerpen die zij belangrijk vinden. Onlangs zijn jongeren van verschillende scholen uit Nijmegen in gesprek gegaan met de bestuurders van de stad over mentaal welzijn. 

Er is veel aandacht voor het ‘wegwerken van leerachterstanden’, maar de vraag ‘Hoe gaat het nu echt met jou? niet met je cijfers, maar met jou zelf?’ ontbreekt vaak, volgens de jongeren. De jongeren willen een appel doen op de school en samenleving om deze vraag eens vaker aan elkaar te stellen.

De aankomende periode gaat de Jongerenraad aan de slag met het onderwerp 'Uitgaan voor jongeren van 14 tot 18 jaar'. "Hier is veel behoefte aan en wij nodigen alle jongeren uit om hierover mee te praten en ideeën te delen met ons, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden in Nijmegen.  De eerste keer komen we online bij elkaar op 28 november van 16.00 tot 17.00 uur."

Wil je meepraten op 28 november, op een ander moment of heb je gewoon een goed idee? Stuur een mail naar info@jongerenraad-nijmegen.nl of kijk op www.jongerenraad-nijmegen.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties