Moenen Delicatesse geeft aan Kerst een extra betekenis!

Tekst en foto's: John Vrolijks
18 november 2022

Eindelijk weer samen genieten van warmte en gezelligheid thuis.


Een heerlijke kaasfondue, borrelplank, of kaasplankje met bijzonder lekkere Franse kazen. Voor de liefhebber van een zoet dessert en kaasplankje is er nu de Dolce Ricotta met koffie, amandel, peer of bosbessen. Echt heerlijk! Ook de Fior de Arancia is een lust voor het oog en tongstrelend.

De juiste wijnen tegen de juiste prijs vindt u bij Moenen voor uw mooie Kerstgerechten. Een Voga Italia Prosecco brengt ieder in de feeststemming. Limoncello is bekend, maar een Mandarinello en Limoncioccolat zijn echte aanraders voor de wintermaanden, ook om cadeau te geven! Kom zeker proeven en raak overtuigd.

Uiteraard is de speciaalzaak al druk bezig met het samenstellen van de lekkerste Kerstpakketten. Kom gerust binnen en laat u helpen met het samenstellen van uw cadeau dat u uiteraard eerst geproefd heeft. Uiteraard kan de bezorging binnen Nijmegen en omgeving geregeld worden.

Wees er vroeg bij om teleurstelling te voorkomen. In de winkel staan er al mooie verschillende hartige en zoete cadeaus voor u klaar. Een bier-, wijn- of Italiaans cadeau: alles is mogelijk! Moenen Delicatessen is er al helemaal klaar voor en de winkel is dus al in kerstsfeer, zodat u langer kunt genieten van een gezellige periode voor de Kerst. Meer info op www.moenendelicatessen.nl of bel 024-6630889. Kijk ook op de Facebookpagina en Instagrampagina.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen