Coffeeted is helemaal klaar voor de kerstdagen!

Van onze redactie
17 november 2022

Dé koffie- en theespeciaalzaak van Nijmegen Coffeeted heeft haar winkel aan de Moenenstraat 20 al volledig ingericht voor de aankomende kerstdagen.

Claudia en Miriam vertellen enthousiast: “We merken nu al dat onze klanten toe zijn aan een sfeervolle en warme kerst. We zijn er dit jaar dan ook vroeg bij.”

En wie bij Coffeeted in de Moenenstraat 20 naar binnen wandelt, begrijpt wat de dames bedoelen, want wat liggen er toch leuke en lekkere kerstcadeaus in de winkel.

Wat te denken van Grandma Wilds (in nostalgische kerstverpakking) gevuld met fudges of koekjes. “Uiteraard is ons assortiment handgemaakte truffels nu extra uitgebreid! Ook de mooie feestelijk ingepakte vegan-serie is zeer speciaal. En natuurlijk ontbreekt de kerst-koffie & -thee niet!”

Coffeeted is druk met het maken van alle kerstpakketten! Die zijn compleet zelf samen te stellen voor zowel consumenten als bedrijven en kunnen ook thuisbezorgd worden! Coffeeted heeft zoals u weet meer dan 30 soorten koffie en meer dan 200 soorten thee voor u. Miriam en Claudia nodigen u graag uit in de prachtige koffie- en theespeciaalzaak! U kunt de producten ook gemakkelijk bestellen via coffeeted.nl of bel 024 2065597.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen