ReShare Store Nijmegen zamelt schoenen in voor mensen in nood

Van onze redactie
17 november 2022

Voor het derde jaar op rij zamelt de ReShare Store in Nijmegen ook dit jaar weer schoenen in om mensen in nood de winter door te helpen. Tot en met 19 december kunnen herdraagbare schoenen worden ingeleverd.  De ingezamelde schoenen worden, in samenwerking met lokale instanties, rondom de kerst weggegeven. Ook sjaals, handschoenen en nieuwe sokken zijn welkom!

De wintermaanden gaan voor veel mensen gepaard met gezelligheid, warmte en liefde, maar niet voor iedereen. Voor sommige mensen betekent het (meer) kou en eenzaamheid. Bijvoorbeeld mensen die geen dak boven hun hoofd hebben, degenen die moeten kiezen tussen boodschappen of de energierekening en mensen die hun thuis hebben moeten verlaten en nu in een vreemd land zonder hun familie zitten. De ReShare Store wil deze mensen eens in iemand anders’ schoenen laten lopen. En jij kan helpen. Heb je nog stevige, herdraagbare schoenen over? Lever die dan bij de ReShare Store en help iemand in nood.

Herdraagbare schoenen kunnen t/m 19 december worden ingeleverd bij de ReShare Store aan de Lange Hezelstraat 84 in Nijmegen. Er is vooral behoefte aan stevige, warme schoenen. Extra donaties zoals mutsen, handschoenen, shawls en sokken zijn ook hard nodig. Er wordt samengewerkt met lokale instanties zodat de schoenen bij de juiste mensen terecht komen.

Warme huiskamers

Om zoveel mogelijk mensen warm te houden deze winter, opende Het Leger des Heils 1 november j.l. meer dan honderd buurthuiskamers door heel Nederland. Iedereen die warm binnen wilt zitten is daar welkom. Meer informatie: www.legerdesheils.nl/warmekamers
 
Samenwerken
Wil jij helpen om deze actie tot een succes te maken? Neem dan contact op met de ReShare Store om de mogelijkheden te bespreken.
 
ReShare Store
Kleding kopen én iets goeds doen voor je medemens en het milieu, dat kan bij de ReShare Store: de tweedehands - en vintage kledingwinkels van Leger des Heils ReShare. Zij vinden opnieuw delen belangrijk, wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders weer opnieuw dragen. Je vindt er mooie kleding tegen een eerlijke prijs, een luisterend oor of een leuke vrijwilligersbaan. Zo is de ReShare Store er voor iedereen, ook voor jou.
 
Voorwaarden en geldigheid: 
-      Inzameling loopt t/m 19 december.
-      De inzameling loopt in alle ReShare Stores.
-      Alleen hele, herdraagbare schoenen worden ingenomen.
 

Dit bericht delen:

Advertenties