Driessen Makelaardij: "Nieuw in ons aanbod: Groesbeekseweg 70 in Nijmegen"

Van onze redactie
17 november 2022
πŸ”Ή Op korte afstand van het stadscentrum, aan een van de bekendste straten van Nijmegen, ligt deze prachtige stadsvilla met monumentale uitstraling.
Dit goed onderhouden stadsbeeldobject verkeert grotendeels in originele staat, maar is wel voorzien van veel modern comfort: een unieke combinatie. Het pand beschikt over een fraai aangelegde voortuin. De sfeervolle achtertuin op het zuidwesten biedt zowel privacy als vele zonuren.
πŸ”Ή De woning is rijkelijk voorzien van alle stijlkenmerken uit de bouwperiode rond 1900. Paneeldeuren met prachtige architraven; ornamentenplafonds, hal met marmeren vloer, glas-in-lood, marmeren schouwen, sierlijsten en parketvloer.
 
πŸ“Œ π•β„π”Έπ”Έπ”Ύβ„™β„π•€π•π•Š: € 𝟑𝟝𝟘.𝟘𝟘𝟘,=
βœ… π”Όβ„•π”Όβ„π”Ύπ•€π”Όπ•ƒπ”Έπ”Ήπ”Όπ•ƒ: β„‚
☎️ π”Ήπ”Όβ„€π•€β„‚ℍ𝕋𝕀𝔾𝔼ℕ? 𝔹𝔼𝕃: 𝟘𝟚𝟜 πŸ›πŸžπŸ˜ 𝟟𝟘 𝟝𝟝
 
πŸ”Ή Het centrum van Nijmegen en alle denkbare voorzieningen liggen op loopafstand of zijn per fiets in no-time bereikbaar; denk aan het centraal station, de universiteit en de ziekenhuizen. En met de auto bent u snel en makkelijk via de uitvalswegen verbonden met het landelijk wegennet (A73 en A15). Bushalte nabij.
πŸ”Ή De woning heeft een gemengde bestemming waardoor wonen én werken (of een combinatie daarvan) mogelijk is. Praktijk, studio of kantoor aan huis is perfect realiseerbaar. Maar het volledig gebruik als bijvoorbeeld kantoor, dienstverlening, detailhandel, maatschappelijke functies en zelfs horeca zijn, met inachtneming van de geldende regels, toegestaan.
πŸ”Ή Het naastgelegen hoekpand (Fransestraat 2) wordt ook aangeboden. Een unieke mogelijkheid om beide panden te verwerven. Het buurpand heeft dezelfde bestemming waardoor er oneindig veel combinaties van gebruik mogelijk zijn. Beide panden zijn onderdeel van een huizenblok dat in 1901 tegelijkertijd en in dezelfde stijl is gebouwd. Hierdoor is het samenvoegen/koppelen van de twee aangeboden panden tot een twee-eenheid, uitstekend te realiseren.
 
πŸ‘‰ Bijzonderheden:
- Centrale verwarming via combiketel; op de begane grond ook heteluchtverwarming; vloerverwarming in de badkamer.
- 18 zonnepanelen.
- Dakisolatie, grotendeels voorzien van dubbele beglazing en gedeeltelijk vloerisolatie.
- Goed onderhouden en grotendeels in originele staat verkerend.
- Installatietechnisch compleet gerenoveerd.
- Gereinigde voorgevel met nieuwe knipvoeg.
- Ruime vertrekken, hoge plafonds.
- Balkon voorzijde en dakterras achterzijde.
- Stofzuigersysteem.
- Naast de bergruimte in de kelder is er in de achtertuin nog een aangebouwde stenen berging.
- Gemengde bestemming.
- Goede bereikbaarheid.
- Toplocatie/zichtlocatie.
 


Dit bericht delen:

Advertenties