Het Pepernotencircus 2022 bij De Lindenberg!

Van onze redactie
17 november 2022

Na twee jaar van afwezigheid staat de Lindenberg op zaterdag 3 en zondag 4 december weer volledig in het teken van het Pepernotencircus. Sint en de vlugge vloggers is een nieuw spannend sinterklaasavontuur, met muziek-, circus- en danscapriolen van de pietjes van de Lindenberg. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag om 13.00 en 15.00 uur en op zondag om 12.00 en 14.00 uur. Rondom de voorstellingen zijn er op beide dagen gratis toegankelijke sinterklaasactiviteiten te bezoeken. En als je het durft, kan je zondag aan het eind van de middag Sinterklaas een handje komen geven of met hem op de foto. 

Sint en de vlugge vloggers
Het Pepernotencircus is een sinterklaasspektakel voor en door kinderen vanaf 4 jaar waarin de cursisten van de Lindenberg laten zien wat ze in huis hebben. De optredens worden muzikaal ingevuld door de Pietenband en het Juliana Bicycle Team zorgt voor acrobatische hoogstandjes. In Sint en de ‘vlugge vloggers’ willen twee vloggende zusjes dolgraag heel snel populair worden. En daar hebben ze volgers voor nodig! Sint heeft er al heel wat; zou het hen lukken via een slim plannetje deze te krijgen?

Expositie
Voor wie niet kan wachten tot december is er vanaf 19 november de expositie Sint in silhouet van jonge cursisten uit de teken- en schildergroep te bekijken in de Lindenberg. De expositie bestaat uit sinterklaastekeningen gemaakt in silhouet. De contouren van de vormen zijn gemaakt met stift en opgevuld met Oost-Indische inkt.

Praktisch
Kaarten voor het Pepernotencircus kosten €7,50 voor volwassenen en €5,- voor kinderen en zijn te koop via www.delindenberg.com. De expositie en sinterklaasactiviteiten zijn gratis te bezoeken.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen