'Nijmegen Samen': samen activiteiten ondernemen

Van onze redactie
15 november 2022

Leer nieuwe mensen kennen in Nijmegen door samen activiteiten te ondernemen. 

Nijmegen Samen is april 2022 gestart door Marieke, Marit, Sarah en Saskia: "Wij willen graag mensen uit Nijmegen en omgeving op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen. Wij doen dit door middel van een forum.

Op dit forum kan iedereen uit Nijmegen en omgeving activiteiten aanbieden, oproepjes plaatsen en zich aanmelden voor activiteiten. Op de homepage vind je een overzicht van alle activiteiten. Wil je de details van een activiteit zien, een activiteit of oproepje plaatsen, deelnemen aan activiteiten of reageren op oproepjes dan kun je je gratis registreren. Geregistreerde gebruikers kunnen ook foto’s en ervaringen plaatsen en lezen."

Nijmegen Samen is voor en door iedereen die graag nieuwe mensen wil ontmoeten. De gebruikers maken Nijmegen Samen actief en bieden de activiteiten aan. Daarnaast organiseren zij af en toe grotere activiteiten als samen koken en eten, kennismakingsbijeenkomsten, etc. 

Nijmegen Samen: "Samen met alle deelnemers willen we Nijmegen Samen verder ontwikkelen. Alle ideeën, tips, en feedback zijn dan ook van harte welkom! Je kunt deze kwijt op het forum of het contactformulier invullen. We hebben ook een Facebookgroep en Instagram."


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen