Kwatta herneemt bekroonde voorstelling 'Mismuis' (6+)

Van onze redactie
14 november 2022

In het voorjaar van 2023 herneemt Kwatta, de Nijmeegse theatergroep die nog steeds in zwaar financieel weer dreigt te komen, haar legendarische voorstelling Mismuis (6+).

Na een stille periode wordt de populaire voorstelling hernomen onder regie van artistiek directeur Josee Hussaarts en speelt de komende meivakantie in Theater het Badhuis, Nijmegen. Ook wordt het jubileumboek ‘20 jaar Kwatta’ gepubliceerd. Kaartverkoop start binnenkort via www.kwatta.info.

Mismuis werd in 2012 lovend ontvangen door de pers en kreeg ook internationaal veel aandacht. In januari 2013 won Mismuis als Manxmouse de Victor Award van de IPAY-showcase in Pittsburgh en nam deel aan het Imaginate Festival in Edinburgh en Dublin. Daarna volgden uitgebreide tours door Amerika en Canada. In het voorjaar komt dezelfde cast en crew, waaronder de acteurs Steven Stavast, Siem van Leeuwen, Remco Melles en Hans Thissen, weer bij elkaar om de voorstelling in het Badhuis te spelen.

Jubileumboek
De voorstelling biedt tegelijkertijd hét moment om het jubileumboek ‘20 jaar Kwatta’ te lanceren. Het kleurrijke jubileumboek wil de theatergroep nog één keer terugblikken op de voorstellingen, het plezier, de successen en de bijzondere momenten die ze beleefden. De lezer wordt meegenomen in het verhaal van Kwatta via sprekende beelden en geluidsfragmenten die via interactieve aspecten kunnen worden beluisterd. Kortom: een bloemlezing van de bloei en groei van hét Gelderse jeugdtheater in Nijmegen. Het boek zal verkrijgbaar zijn tijdens de speeldata van Mismuis en daarbuiten.Over Mismuis
Je zult maar een Mismuis zijn, zo’n muis zonder staart, met veel te grote oren en dat je dan blauw bent en niet grijs. Wie wil je dan nog opeten? Wie jaagt er achter je aan? Mismuis is een avontuurlijke voorstelling voor 6+, met veel poppen, animatie en muziek, over een dappere muis die als muis dan misschien wel mislukt is, maar als Mismuis gelukkig heel geslaagd blijkt te zijn! 

Mismuis speelt vanaf 26 april t/m 7 mei 2023 in Theater het Badhuis aan de Daalseweg 262 in Nijmegen. Kaartverkoop start binnenkort via www.kwatta.info.


Dit bericht delen:

Advertenties