Aanhouding na steekincident in Generaal Smutsstraat

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
8 november 2022

Vanavond vond omstreeks 20.45 uur een steekincident plaats in de Generaal Smutsstraat. Eén persoon raakte gewond. Een ander is aangehouden.

Meerdere politiewagens kwamen met spoed ter plaatse na de melding van een steekincident. Een opgeroepen traumahelikopter hoefde niet te landen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Na korte tijd hield de politie een man met ontbloot bovenlijf aan in een appartementencomplex. Hij werd geboeid naar een ambulance gebracht om nagekeken te worden, maar weigerde alle hulp en spuugde tegen de ambulance. Voor zover bekend raakte hij niet gewond. Hij is naar het politiebureau vervoerd.

Volgens omstanders liep de man met ontbloot bovenlijf al enige tijd in dronken toestand op en rond het Daniëlsplein. Hoe het steekincident plaatsvond, is nog onbekend. De politie verspreidde na de aanhouding een Burgernetbericht, maar deze man is dus inmiddels aangehouden. De straat werd gedeeltelijk afgezet voor onderzoek. Agenten spraken met getuigen en bewoners van het appartementencomplex.

 


Dit bericht delen:

Advertenties