Informatiebijeenkomst Buddy to Buddy Nijmegen

Van onze redactie
8 november 2022
Maak jij graag verbinding met andere mensen? En verdiep jij je graag in verschillende culturen? Hou je daarnaast van samen plezier maken, en verwonder je je graag over alle verschillen in deze wereld? Dan wil jij vast buddy worden.
Stichting Buddy to Buddy koppelt betrokken inwoners uit Nijmegen aan mensen met een vluchtelingenachtergrond. Dit doen wij op basis van gemeenschappelijke interesses en gelijkwaardigheid.
Op woensdag 9 november is de informatiebijeenkomst voor de nieuwe ronde, voor alle Nederlandse buddy's.
Een buddyronde duurt vier maanden. Samen ondernemen jullie een keer per week een leuke activiteit op basis van gemeenschappelijke interesses.
"Eén persoon kan de link zijn naar onze samenleving en kan daarmee heel waardevol zijn in de ontdekkingstocht naar een nieuw bestaan. Maar voor beide kanten is contact een verrijking en geldt dat werelden worden vergroot."
 
Naast je buddy, ontmoet je ook andere betrokken inwoners uit Nijmegen en samen met onze buddy community organiseren we veel leuke en leerzame activiteiten op de leukste plekjes in Nijmegen.
Wil jij graag meer informatie? Kom dan gezellig naar de informatiebijeenkomst.
Iedereen is welkom! Dus heb je nog een leuke vriend(in) die ook open staat voor nieuwe inspirerende contacten; neem gezellig mee!
Voor meer informatie: buddytobuddy.nl/nijmegen/
 
Vragen? Mail dan naar nijmegen@buddytobuddy.nl.
 
*Ben jij nieuw in Nederland, en wil je graag een buddy? Super leuk! Op donderdag 17 november is de informatiebijeenkomst voor onze nieuwkomerbuddy's. Stuur een privéberichtje of een mailtje!

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen