Jong Talent op avontuur met het Nijmeegs Blazersensemble op 13 november

Van onze redactie
31 oktober 2022

Zondag 13 november om 15:00 uur in de Ontmoetingskerk te Nijmegen

Op 13 november zal de fagottist Thomas Dulfer (1993) optreden met het Nijmeegs Blazersensemble (NBE) onder leiding van Mark Snitselaar. Het NBE (1970) viert met dit concert zijn verlate 50ste verjaardag!

Thomas Dulfer soleert in twee stukken uit 1962: Concertino van Jurriaan Andriessen en Fantasie van Henri van Praag. Daarnaast speelt het NBE Divertissement van Emile Bernard en Old wine in new bottles van Gordon Jacob.

De fagottist Thomas Dulfer (1993) rondde zijn bachelor in Den Haag af met het beste eindexamen van het jaar en studeerde daarna in Keulen bij Bram van Sambeek. Hij ontving de Young Talent Award van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Hij won verschillende prijzen, zoals de eerste prijs in de Hochschule Competition in Keulen. Momenteel is hij met zijn duo Dulfer & Witteveen finalist van Dutch Classical Talent, waarmee hij in januari en februari 2023 door het hele land zal optreden met de nieuwe voorstelling YOLO. Zie https://www.thomasdulfer.com

De fagottist is het vierde jonge talent dat het Nijmeegs Blazersensemble begeleidt. Eerder soleerden de violiste Cecilia van Berkum, de pianist Martin Oei en de celliste Jobine Siekman.

Datum: zondag 13 november 2022
Tijd: 15.00 uur
Plaats: Ontmoetingskerk, Meijhorst 7033, Nijmegen
Entree: €20 / €10 kinderen
Voorverkoop €15: via een mail naar info@nijmeegsblazersensemble.nl

www.nijmeegsblazersensemble.nl
www.facebook.com/nijmeegsblazersensemble
www.thomasdulfer.com 


Dit bericht delen:

Advertenties