Auto rijdt tegen pijlwagen op Keizer Karelplein

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
30 oktober 2022

Vanavond vond omstreeks 17.30 uur een eenzijdig ongeval plaats op het Keizer Karelplein. Een automobilist reed tegen een pijlwagen.

Getuigen vertellen dat de automobilist begon te slingeren over het plein. Ter hoogte van de Bisschop Hamerstraat raakte de auto in de berm. De auto begon olie te lekken, maar de automobilist reed door. Bij de afrit naar de Nassausingel reed de auto tegen een pijlwagen en kwam tot stilstand.

Personeel van een cafetaria schoten te hulp en alarmeerden de hulpdiensten. De politie sloot een deel van het plein af. Verkeer werd langs de ongevalslocatie geleid. Hierdoor ontstonden er lange rijden auto's voor en op het plein.

Een verpleegkundige keek de automobilist na. Hij was niet gewond en bleek ook niet onwel geworden te zijn. De aanrijding lijkt dus geen medische oorzaak te hebben. De man had niet helemaal helder meer wat er gebeurd was en waarom. Hij kreeg van de politie het advies om geen auto meer te rijden en zich verder na te laten kijken over wat een mogelijke oorzaak kan zijn.

Een berger sleepte de auto weg. Agenten dekten het oliespoor af met zand en belden Dar. Medewerkers van Dar zijn ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen