Prikkers Tattoo Club geopend in Winkelcentrum Dukenburg

Van onze redactie
28 oktober 2022

Vanaf zaterdag 22 oktober kan je voor je tattoo prima terecht bij de Tattoo Club. Bij de Bibliotheek-ingang van het winkelcentrum is het 140 m2 grote pand gevestigd met 7 werkplekken voor de gerenommeerde tatoeëerders.

Natuurlijk voldoet de club aan alle hygiëne-eisen. Joost Teeuwsen is de Tattoo Club-manager met meer dan 20 jaar ervaring.

“Onze tatoeëerders hebben een zeer goede kwaliteit. Zo heeft Joey diverse prijzen gewonnen op Tattoo Conventies in binnen en buitenland. We werken alleen maar met topkwaliteit producten. En verder is onze prijs-kwaliteitsverhouding erg redelijk. We maken tattoo’s in alle stylen en dat vind ik een must!”

Wie bij Prikkers Tattoo Club binnen loopt kijkt zijn ogen uit, zoals u op de foto’s ziet. “We hebben gekozen voor een lichte en open laagdrempelige sfeer, want we willen laten zien wat we kunnen maken. De tijd van “donkere hokken” in de tattoowereld is allang voorbij.”

Wist u dat u er ook terecht kunt voor Piercing en Permanente Make Up! U bent van harte welkom! Volg Prikkers Tattoo Club ook op Instagram.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen