[Fotoverslag] Schemerlicht Festival in Goffertpark

Tekst: Van onze redactie | Fotograaf: Ger Neijenhuyzen
26 oktober 2022

Een nieuwe herfst, een nieuw thema en een nieuwe locatie. Tot en met aankomende zondag 30 oktober is Schemerlicht Festival terug met een kersverse, immersieve wandelervaring langs licht- en geluidskunstwerken. Kunstenaars, componisten en wetenschappers verbinden ecologie, kunst en innovatie voor jong en oud en vragen aandacht voor het klimaat.

Stikstofcrisis. Methaangaslekken. Klimaatverandering. Luchtvervuiling. Het zijn complexe problemen, abstract, actueel, angstaanjagend, onoplosbaar door individuen. Schemerlicht laat je ervaren wat deze thema’s werkelijk betekenen. Door kunst, door ervaring, door wetenschap, door ze terug te brengen tot de menselijke maat.

Tijdens de herfstvakantie staan in het Goffertpark in Nijmegen 15 licht- en geluidsinstallaties in het thema ‘Lucht Ruim’ voor je klaar. Kunstenaars, componisten en wetenschappers verbinden ecologie, kunst en innovatie voor jong en oud en vragen aandacht voor het klimaat.

Naast de immersieve wandelervaring kun je genieten van een verantwoord hapje en drankje. Tickets zijn te koop vanaf 8 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Schemerlicht Festival.

Bekijk de foto's in de slide en hieronder:


 


Dit bericht delen:

Advertenties