Intieme muziektheatervoorstelling ‘En Toen Thuis’ in première

Van onze redactie
27 oktober 2022

Vrijdag 4 november gaat En Toen Thuis van de Nijmeegse Theatergroep Greppel in première: een intieme muziektheatervoorstelling over de grote vragen des levens. En Toen Thuis is een bijzondere samenwerking tussen acteur Lard Adrian en accordeonist Oleg Fateev. Samen verbinden ze muziek met taal, hoofd met hart. 

En Toen Thuis biedt doorkijkjes naar de magie van het leven, vanuit een ietwat vervreemdende woonkamer. In de voorstelling volg je Ben, nadat hij een moedig besluit heeft genomen: hij heeft ontslag ingediend. Na een periode van opluchting en vrijheid rijzen de grote levensvragen op. Zijn gedachtestroom vertrekt vanuit verbazing over het universum, struikelt over een leeg pak cornflakes en komt terecht bij de kwantumfysica. Ontdekt hij iets in het leven, of verliest hij juist zijn grip erop? Wordt hij gek? Of komt hij eindelijk thuis? Oleg Fateev beroert de binnenwereld van Ben, Lard en het publiek met zijn gepassioneerde bajanmuziek.

Over Lard Adrian en Oleg Fateev

“Ik ben op zoek gegaan naar hoe we humor, inhoud en diepgang kunnen brengen,” vertelt tekstschrijver en acteur Lard Adrian. “En Toen Thuis is een persoonlijk verhaal, met prachtige muziek van Oleg Fateev.” Lard Adrian speelde bij diverse theatergroepen waaronder Oostpool, De Toneelmakerij, New-Dutch Connections en het Laagland. Oleg Fateev werkte samen met talloze internationale muziek- en theatergroepen en artiesten als Herman van Veen, Johan Simons, Alize Zandwijk en Gerardjan Rijnders.

En Toen Thuis speelt op 3, 4, 6, 18 en 20 november in de Zeepfabriek (Graafsedwarsstraat 14J, Nijmegen). De voorstelling speelt ook in Amsterdam en Oosterbeek. Kijk voor meer informatie, speeldata & kaarten op https://tggreppel.nl/ 

Kijk hier naar de trailer:


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen