Creatieve workshops in het Marikenhuis

Van onze redactie
24 oktober 2022

Pompoen snijden in oktober en kerstkaarten maken in november.

De Lindenberg verzorgt dit najaar opnieuw een aantal workshops speciaal voor gasten van het Marikenhuis. Eind oktober is dat pompoen snijden, eind november gaan we kerstkaarten maken. De workshops zijn toegankelijk voor iedereen geraakt door kanker, en vinden plaats in het Marikenhuis.
Je kunt je aanmelden voor een van deze workshops door een mail te sturen naar eveline.ros@marikenhuis.nl onder vermelding van de naam van de workshop.

Pompoen snijden

Je kent vast wel die Halloweenpompoenen met een grijnzend gezicht. Maar wist je dat je van pompoenen ook ware kunstwerken kunt snijden? Kom ook een lichtje voor de donkere dagen maken in deze workshop van de Lindenberg.
Als je zelf een scherp mes en een eetlepel meeneemt, zorgen wij voor pompoenen, gutsen, handboortjes en een lichtje. En natuurlijk maken we ook een lekkere soep van alle stukjes pompoen om samen op te eten. Gezellig als je erbij bent!

Vrijdag 28 oktober 11.00-12.30 uur in het Marikenhuis. Er zijn 8 plaatsen. Eigen bijdrage van € 2,50. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar eveline.ros@marikenhuis.nl onder vermelding van 'pompoen snijden'.

Kerstkaarten maken

In deze workshop van de Lindenberg ga je de mooiste Kerstkaarten maken. Ondertussen leer je verschillende teken technieken en krijg je tips & tricks. Een beetje Handlettering, een beetje Zentangle, aquarelleren met waterverf en natuurlijk ook een beetje van jezelf. Wij verzorgen de materialen. Trek kleren aan waar een spatje verf op mag komen. Na afloop neem je je setje zelfgetekende kaarten mee naar huis.

Vrijdag 25 november 11.00-12.30 uur in het Marikenhuis. Er zijn 8 plaatsen. Eigen bijdrage van € 2,50.
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar eveline.ros@marikenhuis.nl onder vermelding van 'Kerstkaarten maken'


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen