Voorraad Voordeeldagen van Auto Traa – gratis Bol.com-cadeaubon van € 500,-

Van onze redactie
24 oktober 2022

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober zijn de ‘Voorraad Voordeeldagen van Auto Traa’. Bij aankoop van een auto uit de voorraad (nieuw of gebruikt) geeft het bedrijf op één van deze twee dagen een Bol.com-cadeaubon t.w.v. € 500,- cadeau!

Auto Traa heeft meerdere uitvoeringen van de modellen van nieuwe SEAT's, en ze zijn uit voorraad leverbaar zoals de Ibiza, Arona, Leon ST, Ateca en Tarraco. Er is tevens een mooie voorraad direct leverbare Suzuki’s van de modellen Ignis, Swift, Vitara en Suzuki S-Cross. Wees de prijsverhogingen van 2023 voor en profiteer nu.

Extra kortingen op Private-Lease Ibiza en Arona

Ook geeft men tijdelijk extra kortingen (tot wel € 30,- per maand) op de Private-Lease van de Ibiza Style (nu vanaf € 339,- per maand) en de Arona Style (nu vanaf € 389,- per maand).   

Kom op vrijdag 28 of zaterdag 29 oktober naar de Microweg 32 in Nijmegen waar alle auto’s showklaar staan. Voor geïnteresseerden hebben ze elektrische SEAT-steps om een proefrit mee te maken. Kinderen kunnen zich amuseren in een levensgrote opblaas SEAT Ateca. En zoals altijd staat de koffie klaar!


Dit bericht delen:

Advertenties