Live podcast over donorkinderen op 12 november

Van onze redactie
29 oktober 2022

Ben jij een donorkind, ken je iemand die donorkind is of ben je gewoon nieuwsgierig waar donorkinderen allemaal mee te maken krijgen? Kom dan op zaterdag 12 november om 20.00 uur naar de live-opname van de podcast ‘De Kwak Kwaakt’ in Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen.

In Nederland zijn er tienduizenden donorkinderen: kinderen die verwerkt zijn met het zaad (en/of de eicel) van een donor. Voor 2004 gebeurde dat meestal anoniem. Toch kunnen ook deze donorkinderen hun donorvader (of donormoeder) nu opsporen. Hoe? Dat leggen Ester de Lau en Eefje Habets uit in de podcast ‘De Kwak Kwaakt’. Esther en Eefje zijn zelf donorkinderen en bespreken alles wat met donorkind-zijn te maken heeft. Allerlei prangende vragen komen aan bod, zoals 'Welke invloed heeft donorkind zijn op je identiteit?' en 'Maakt het uit of je het altijd al wist of er pas op je 43e achter kwam?'.

Heb je zelf een vraag over donorconceptie? Kom deze dan live stellen in de bieb! Alles mag gevraagd worden, misschien tik je een vakje op de bullshitbingo aan, maar dat geeft niks; donorkindpodcast De Kwak Kwaakt doet niet aan taboes.

Kaarten om de podcastopname bij te wonen kosten € 7,50 voor leden en studenten, € 10,- voor overige bezoekers. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Bibliotheek De Mariënburg is te vinden aan de Mariënburg 29 in Nijmegen, naast arthouse LUX. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.obgz.nl/agenda.

Ester de Lau en Eefje Habets van podcast De Kwak Kwaakt


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024