Gratis Open Dag op 5 november: Boksfabriek Nijmegen opent haar deuren!

Van onze redactie
23 oktober 2022

Deze gratis Open Dag bent u van 13.00-17.00u welkom om een kijkje te nemen in de gloednieuwe boks/fitness-school. Deze middag is er feestelijke met muziek, een drankje en een hapje!

Zaterdag 5 november is de grande opening van de Boksfabriek Nijmegen aan de Winselingseweg 41 in Nijmegen. En er zijn, nadat de Boksacademie symbolisch is omgedoopt tot de ‘Boksfabriek’, al de eerste ‘stoten’ gezet in de supersonische tempel, vol met de meest geavanceerde hightech fitnessapparatuur, hypermoderne Olympische boksring, een dertigtal bokszakken van de beste kwaliteit, high class faciliteiten in kleedkamers, puik sanitair en supercomfortabele horeca.

Dit neusje van de zalm doet recht aan het ‘stempel’ als grootste boksschool van Nederland, een prestatie van jewelste. En nu wordt in de nieuwe Vasim-plek ook verder gebouwd aan duurzaamheid en de maatschappelijke connectie. Dit varieert van ‘groene ademende planten- en moswanden’, energiezuinige apparaten, rolstoeltoilet, genderneutrale sanitair en natuurlijk ook tot aandacht met speciale lessen voor minder bedeelden op fysiek vlak. De BOF wil namelijk nog meer betekenen voor Nijmegen en haar mensen, sterk of zwak.En dat kan de BOF ook: het trainerscorps, zwaar gediplomeerd, duizenden ‘vlieguren’ in de zak, en aangesloten bij de bond NBB, heeft maar één ding op het oog. En dat is dat de sporters lekker en veilig kunnen sporten. Kortom, de BOF laat van zich horen en zien op 5 november. Iedereen is welkom. En zoals het past bij de blueprint van de BOF: er volgt spektakel die middag.


Dit bericht delen:

Advertenties