Nijmeegs jongerenkoor Jokolo wint BALK TOPfestival

Van onze redactie | Foto's via Facebook Jokolo
22 oktober 2022
Op zaterdag 15 oktober heeft Jokolo het BALK TOPfestival 2022 in de categorie grote groepen TOPklasse gewonnen. De vakjury: "Jokolo heeft een fluwelen klank, loepzuivere akkoorden en begeestering van de arrangementen."
 
Jokolo schrijft op haar Facebookpagina: "Wij kijken terug op een fantastische dag bij het BALK TOPfestival, wat een feest was dat! We hebben met volle teugen genoten van elke seconde die we op het podium mochten staan, wat een gave ervaring in zo'n grote zaal met enthousiast publiek. Maar we hebben minstens net zoveel genoten van alle andere koren en vocal groups waar we naar mochten luisteren. Het fantastische Lamusa waar we allemaal enorm van onder de indruk waren, jullie hadden de lat vroeg op de middag al gelijk hoog gelegd. Het prachtige Vocalgroup Blueprint, wauw wat een ongelofelijk goede stemmen hebben jullie in huis, en wat weet Marlou Vriens met haar arrangementen perfect gebruik te maken van jullie kwaliteiten.
Ook leuk om te zien dat er zo veel afvaardiging uit het Oosten van het land aanwezig was, zoals AtNOON, At Random Nijmegen en Popkoor Switch uit Nijmegen. Wij hebben al met al een geweldige dag gehad. Veel dank aan de organisatie en aan alle deelnemers, en hopelijk tot een volgende keer!"

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen