Dansavond Seniorencafé Burgerlust in OBG op 25 oktober

Van onze redactie | Foto: Ineke Janssen
20 oktober 2022

Dinsdag 25 oktober zijn dansliefhebbers weer welkom in Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. De muziek wordt verzorgd door Frans Arntz en de toegang is gratis.

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en  muziekavond in OBG Nijmegen. Vaste entertainers staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en line dance horen tot het repertoire. Gemiddeld zo’n zeventig tot tachtig mensen komen er per avond; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar ook veel nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Jij ook misschien? Trek je dansschoenen aan, breng een goed humeur mee en je hebt vast een geweldige avond.

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Het is een ontmoetingsplek waar iedereen gezien wordt en iets voor anderen kan betekenen. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur,
OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen