Theaterwandeling ‘ECO EGO’: herfsteditie

Van onze redactie
18 oktober 2022

Met ECO EGO zoekt TGGreppel de verbinding tussen mens en natuur. De Nijmeegse theatergroep organiseert een jaar lang theaterwandeling door de Ooijpolder, met ieder seizoen een andere invulling. De eerste herfstwandeling is op 22 oktober (10:00, 12:00 en 14:00).

“Het is tijd om anders naar de natuur kijken,” vertelt Rik Luijmes, artistiek leider van TGGreppel. “We zijn niet de heersers over de natuur. Het is tijd om ons hoofd te buigen, om een beetje nederiger te zijn naar de natuurkrachten. Met ECO EGO streven we ernaar om ons te herinneren dat we in verbinding staan met de natuur. We verwonderen ons over bomen, water, weer, modder en vogels. We verfrissen de zintuigen: het oog en het oor.”

Voor elke editie van ECO EGO stelt theatermaker Gijs Top een nieuw programma samen, geïnspireerd op de natuur en de weersomstandigheden. Muziek, poëzie, dans of theater op de route maakt de natuurbeleving extra bijzonder. Hiervoor wordt samengewerkt met verschillende makers uit Nijmegen of Berg en Dal.

ECO EGO speelt op zaterdag 22 oktober, 10 december, 21 januari, 4 maart, 15 april en 10 juni. De theaterwandeling vertrekt vanaf Oortjeshekken. Kijk voor meer informatie & kaarten op tggreppel.nl/eco-ego


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen