Koor Sotto Voce zoekt bassen en tenoren

Van onze redactie
17 oktober 2022

Sotto Voce voert grote werken met begeleiding en solisten uit, afgewisseld met een a-capella programma of met alleen pianobegeleiding. Zo heeft het koor 25 september jl. het Stabat Mater van Dvorak en het Schicksalslied en Nanië van Brahms uitgevoerd, met solisten en orkestbegeleiding.

Van oude muziek tot modern en alles er tussenin. Na het concert verdwenen de projectzangers, zo gaat dat. We zoeken dus met grote spoed nieuwe aanwas bij de bassen. Ook bij de tenoren is er nog plaats om het koor weer op volle sterkte te brengen.

Sotto Voce is een ambitieus maar ook gezellig koor. Kom eens een of meer avonden vrijblijvend kijken, luisteren, de sfeer proeven en meezingen.

Noten kunnen lezen heeft weliswaar de voorkeur, maar we weten uit ervaring dat het heel goed mogelijk is je partij via Musescore in te studeren, mocht noten lezen niet je állersterkste kant zijn. Dus aarzel niet. Kunnen zingen is het belangrijkste criterium.

Sotto Voce zingt op dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in basisschool de Meander aan de Celebesstraat 12 in Nijmegen.

Zie voor informatie de website: www.sottovoce.nl of meld je aan: info@sottovoce.nl


Dit bericht delen:

Advertenties