De lekkerste kado’s koop je bij Moenen Delicatessen!

Van onze redactie
14 oktober 2022

Wie met de familie Zijlstra spreekt over hun Moenen Delicatessen, merkt al snel de passie voor Noten, Kaas, Wijn en aanverwante producten. En hiervan zijn dan heerlijke pakketten samen te stellen.

Santino Zijlstra laat weten: “Naast de pakketten die op onze showtafel uitgestald liggen, kunt u natuurlijk ook uw pakket zelf samenstellen. Denkt u hierbij eens aan de oude kazen als Noviomagus (2 jaar oud) en de Keizer Karel  (1 jaar oud).

Wat betreft de wijn zijn er bijvoorbeeld de overheerlijke Portugese en Italiaanse wijnen en sinds kort hebben we ook de lokale speciaalbieren als Moenen en Mariken bier, de Eeuwige Jeugd en de Helse Engel van Brouwerij De Hemel in ons assortiment. Ook deze passen uitstekend in een cadeaupakkket.

Op het gebied van noten voeren we sinds kort nieuw Wilde Mannen Mix en de Stoere Vrouwen Mix. Die zijn redelijk pittig omdat daar wasabi in zit.” U kunt er zelfs voor kiezen om deze heerlijke producten op een prachtige snijplank van acaciahout te presenteren tegen een zeer gunstige prijs. Kijkt u maar eens naar de foto wat Santino in de handen heeft.

Moenen Delicatessen voor een avond heerlijke gezelligheid! Meer info: www.moenendelicatessen.nl of bel 024-6630889. Kijk ook op de Facebookpagina en Instagrampagina.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen