Kelderkoor treedt op in het Van 't Lindenhoutmuseum op 15 oktober

Van onze redactie
12 oktober 2022

Zaterdag 15 oktober, Van 't Lindenhoutmuseum, Kinderdorp Neerbosch  Scherpenkampweg 58, Nijmegen
Aanvang 20.00 uur, kaarten 10 euro, graag vooraf aanmelden via
kelderkoor.nl

Het Kelderkoor is een vrolijke vocal group uit Nijmegen: "We bestaan uit 4 sopranen, 4 alten, 3 tenoren en 2 bassen. Aanvankelijk repeteerden we eens in de 14 dagen bij een van onze leden in de kelder, vandaar onze naam. Ons repertoire is verrassend en gevarieerd: van pop tot close harmony en van Ierse folk tot Franse chansons.

Heb je belangstelling, ben je vrij op woensdagavond in de oneven weken en heb je zin om ons gezellige en ambitieuze koor te komen versterken, stuur een mailtje naar info@kelderkoor.nl .

Het Kelderkoor treedt graag op bij je bruiloft, feest en partij, festival of een andere gelegenheid. Wil je ons boeken, neem dan contact met ons op via info@kelderkoor.nl.

We zingen onder de bezielende leiding van dirigent Emiel Hoefnagel. We zijn erg blij met hem: niet alleen besteedt hij veel aandacht aan koorklank, samenzang en ademhaling; ook maakt hij op ons verzoek mooie arrangementen.

Beluister enkele audiofragmenten op de pagina Repertoire."

Graag aanmelden voor het bezoeken van het concert door het scannen van de QR-code op de flyer of via deze link: https://forms.gle/4VRmvaU5SuohkUje7


Dit bericht delen:

Advertenties