Kroon Montage: “Energie besparen is nu belangrijk en rolluiken plaatsen helpt hierbij”

Van onze redactie
12 oktober 2022

“Wij begrijpen heel goed dat u de producten op ware grootte wilt zien, de materialen wilt voelen en het op u in wilt laten werken. Daarom hebben wij een showroom aan de Buys Ballotstraat 14 in Wijchen waar u onder andere onze binnenzonwering kunt bewonderen. Hier staan wij voor u klaar om advies te geven over de verschillende soorten binnenzonwering, zoals jaloezieën, raamdecoratie, rolgordijnen en shutters”, vertelt dé zonweringspecialist van de regio van Kroon Montage enthousiast! 

Kroon Montage denkt met u mee over wat het beste aansluit bij uw woonruimte, zodat u naar huis gaat met een zonwering op maat. Daarnaast kunt u in de prachtige showroom kennismaken met Leo Kroon, Cynthia en Nancy Kroon. Ook zij zijn natuurlijk onderdeel van het familiebedrijf en zorgen graag voor de kroon op uw woning! 

“Naast binnenzonwering bieden wij ook buitenzonwering, zoals screens, zonneschermen  en rolluiken. U kunt bij ons terecht met of zonder afspraak. Daarnaast kunt u bij ons een afspraak maken via de website voor in onze showroom. Zo bieden wij de beste service aan onze klanten.
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze binnenzonwering of een zonwering op maat, neemt u dan contact op met ons team via www.kroonmontage.nl. Wij helpen u graag verder!”


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen