Kinderboekenweek-Winactie! Zoek de 3 gouden enveloppen in de binnenstad van Nijmegen

Van onze redactie
12 oktober 2022

Op 18 oktober verschijnt Fabulant, een spannend en avontuurlijk boek voor kinderen van 10+. Kinderboekwinkel Nijmegen en Bibliotheek Gelderland Zuid organiseren samen met Marloes Kemming, de schrijver van Fabulant, een wel heel leuke winactie! 

Wil jij Fabulant winnen?
Op 18 oktober verstopt Marloes 3 gouden enveloppen in de binnenstad van Nijmegen. In de envelop zit een kaartje waarmee de gelukkige vinder een gratis exemplaar van Fabulant op kan halen bij de Kinderboekwinkel. Je kan op 18 oktober vanaf 15.30 uur gaan zoeken. Op de Instagram- en Facebookpagina's van @kinderboekwinkelnijmegen en @bibliotheekgelderlandzuid vind je die middag foto's en hints om het zoeken makkelijker te maken. Iedereen kan zelfstandig meedoen. Goede jacht!

Fabulant: Kan een doodgewoon meisje het winnen van het kwaad?
Hoofdpersoon Isa moet in de vakantie bij haar oudoom logeren en verveelt zich kapot. Tot ze erachter komt dat oom Arnold een groot geheim heeft. In zijn tuin bevindt zich de poort naar Fabulant, een parallelle wereld vol magie, wonderlijke wezens en... groot gevaar. Wanneer Isa per ongeluk door de poort valt, begint een avontuurlijke reis. Samen met nieuwe vrienden trekt ze door magische werelden, op de hielen gezeten door een duistere koningin. Isa wacht een zware taak; kan een doodgewoon meisje het kwaad verslaan?

Over de schrijfster
Marloes Kemming (Druten 1983) studeerde kunstgeschiedenis in Groningen, deed de kunstacademie in Antwerpen en maakte een uit de hand gelopen wereldreis van 3 jaar.. Nu werkt ze parttime als communicatieadviseur en schrijft ze kinderboeken en artikelen over reizen en eten. Haar eerste roman voor volwassenen won in 2015 de debuutprijs Coffeecompany Book Award. Marloes houdt van de herfst, rode schoenen, zwemmen in zee, van boeken en champagne.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen