Avondvierdaagse 2023: Verkeersregelaars gezocht

Van onze redactie
9 oktober 2022

Van 30 mei tot en met 2 juni 2023 wordt de 71ste Nijmeegse Avondvierdaagse georganiseerd. Voor Nijmegen Noord (Waalsprong) en buurgemeentes kunnen andere data gelden.

Het bestuur en de leden van de Wandelvereniging Gelderland spant zich in voor een veilig evenement. "Om dat te realiseren zoeken we onder andere verkeersregelaars. Dit zijn vrijwilligers. Het wordt elk jaar helaas moeilijker om goede en voldoende verkeersregelaars te vinden. Want mede dankzij hen, kunnen zo een 4500 wandelaars veilig de route lopen.!"

Lijkt het je iets?
"Gedurende de avondvierdaagse ben je beschikbaar tussen 17.00 uur en ongeveer 21.00 uur. Nadat je een code hebt ontvangen doorloop je, in je eigen tijd, een e-learning programma van ongeveer 2 uur. Ná dit programma doe je een digitale toets en als het resultaat positief is, ben je voor één jaar evenementen-verkeersregelaar.

Je draagt tijdens de uitoefening een behoorlijke verantwoording, maar je krijgt er veel voor terug. De sfeer tussen de vrijwilligers en deelnemers is hartelijk en leuk. Het belangrijkste is, dat je bijdraagt in het plezier en veiligheid van heel veel wandelaartjes en wandelaars. Je krijgt instructie en begeleiding vanuit de avondvierdaagse.

Je bent representatief; ouder dan 16 jaar, en geestelijk en lichamelijk in staat om ,voor langere tijd op een post te kunnen staan. Ook dienen je zintuigen in orde te zijn. Er is in principe geen maximum leeftijd gesteld."

Bij interesse of vragen is een mailtje naar het bestuur voldoende. Zij nemen dan contact op. Vul hier je gegevens in: wandelvereniginggelderland.nl/contact/

Mail ook mocht je interesse hebben voor andere taken binnen de vereniging!


Dit bericht delen:

Advertenties