Vrolijke Busband zoekt muzikale versterking

Van onze redactie
8 oktober 2022

De Busband bestaat in al meer dan 35 jaar en is een hechte groep muzikanten die het uitstralen plezier te hebben in muziek maken. En dat laten ze dan ook elk optreden opnieuw zien! In al die jaren is de Busband getransformeerd tot een olijk, gezellig en kleurrijk feestorkest met een geheel eigen stijl en muziekrepertoire.

Vacatures
"Voor uitbreiding, ter aanvulling en natuurlijk zeer zeker ter verfraaiing van de overbekende Busband sound zijn we altijd op zoek naar leuke, vrolijke en spontane muzikanten die in onze band willen spelen. Busband Nijmegen bestaat uit een hechte groep muzikanten en onze insteek is op een gezellige ontspannen wijze een zo goed mogelijk stukje muziek te maken.

Jouw muzikale achtergrond is voor ons niet belangrijk; omdat muzikaliteit niet te vangen is in diploma's.Wij geven je 3 maanden rustig de tijd om te kijken of er een wederzijdse klik is. Het maakt ons echt niet uit of je een mannetje of een vrouwtje bent, sterker nog: behalve fijne en vlotte muziek maken hebben we onderlinge saamhorigheid en verbondenheid hoog in het vaandel staan!

We repeteren elke donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in een fraaie akoestiekrijke repetitieruimte in Nijmegen.
Wil je het een keertje meemaken? Kom langs en laat je muzikaal verrassen door de Busband Nijmegen!

Contact kun je opnemen via dit contactformulier


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen