Scan & Win één van de ruim 2000 prijzen in Winkelcentrum Dukenburg

Van onze redactie
6 oktober 2022

Tijdens de Scan & Win weken in winkelcentrum Dukenburg kan iedereen kans maken op een nieuwe elektrische fiets of één van de vele andere leuke prijzen. Van zaterdag 8 oktober t/m zondag 30 oktober ontvangt men bij iedere* aankoop bij alle winkels in winkelcentrum Dukenburg een scankaartje. Met dit kaartje maakt men kans op de hoofdprijs, een Batavus Fonk E-bike.

Win een gratis portie kibbeling, verse gehaktballen, lekkere koeken, speelgoed voor huisdieren, fashionitems en nog veel meer! Als klap op de vuurpijl maakt iedereen die mee doet ook kans op de prachtige Batavus Fonk E-bike. Heel vaak meedoen betekent meer kans op de fiets of één van de andere gratis producten.

Centraal bij deze actie staat de unieke Scan & Win prijzengenerator. De prijzengenerator staat gedurende drie weken op het plein voor de Action in winkelcentrum Dukenburg. Tijdens de actieperiode ontvangt men bij een aankoop in de winkels van winkelcentrum Dukenburg*, een scankaartje met hierop een unieke barcode. Deze barcode dient men te scannen bij de prijzengenerator en men ziet direct óf er een prijs is gewonnen en welke prijs dat dan is. De prijzengenerator print direct de bon waarmee de gewonnen prijs opgehaald kan worden in de desbetreffende winkel. Zo gemakkelijk is het!

Zaterdag 5 november wordt bekend gemaakt wie de hoofdprijs mee naar huis mag nemen. Naast de prijsuitreiking zijn er deze dag nog meer feestelijke activiteiten, van dans- en zang optredens tot heerlijke hapjes en nog veel meer. Zondag 6 november belooft een extra feestelijke koopzondag te worden, vooral voor de kinderen. Houdt de website en de social media kanalen van winkelcentrum Dukenburg in de gaten voor het laatste nieuws over de feestelijke activiteiten.
Kom naar winkelcentrum Dukenburg en geniet met ons mee van het feestweekend!

* uitzonderingen voorbehouden, actievoorwaarden zijn terug te vinden op de website van winkelcentrum Dukenburg.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen