Zevende Walk For Freedom zaterdag 15 oktober; nog steeds hard nodig.

Van onze redactie
6 oktober 2022

15 oktober 2022 komen duizenden mensen overal ter wereld bijeen voor een Stille mars en bewustwordingscampagne genaamd: Walk For Freedom. De Stille mars vindt dit jaar weer plaats in meer dan 500 steden in 50 landen. De Walk For Freedom is een initiatief van ngo: A21.org, een internationale anti-mensenhandel organisatie. Het doel van de mars is om bewustwording te creëren dat meer dan 40 miljoen mannen, vrouwen én kinderen vandaag de dag nog steeds gevangen zitten in uitbuiting, dwangarbeid en/of moderne slavernij.

Door fondsen te werven en duizenden mensen op de been te krijgen, gelooft A21 dat dit een sneeuw-baleffect zal hebben als het gaat om het redden én herstellen van mensen die uitgebuit worden. De Walk is overal ter wereld te herkennen aan deelnemers die in zwarte shirts in één enkele colonne achter elkaar door de binnenstad lopen.  Christine Caine, oprichtster van A21 zegt: “We zijn ervan overtuigd dat wanneer we dit samen doen, wanneer we op blijven komen dagen in kracht, aantallen en moed, we slavernij afgeschaft kunnen zien worden in deze eeuw of zelfs onze generatie.

Over A21

A21 is heel praktisch, ze interveniëren daadwerkelijk, brengen misdadigers voor het gerecht, trainen politie en douane en geven langdurige nazorg in hun Freedom houses. Momenteel werkt A21 in 13 landen en de brede strategie van A21 richt zich op het Bereiken, Redden en Herstellen van mensen en slachtoffers van mensenhandel. Door samen te werken met autoriteiten en met de steun van mensen wereldwijd, gelooft A21 dat de grote aantallen slachtoffers (schatting: meer dan 40 miljoen, waarvan 10 miljoen kinderen) gered kunnen worden en misdadigers berecht zullen worden.

Walk For Freedom Nijmegen

Datum:                   Zaterdag 15 oktober 2022

Aanvang:                15:00 (tot 17:00)

Locatie:             Stationsplein Nijmegen (Vertrek 15:30)

Meer informatie: www.A21.org


Dit bericht delen:

Advertenties