“Wat we met 116.000 volgers kunnen betekenen voor ondernemers!”

Van onze redactie
4 oktober 2022

Lokaal gezien bieden de online platformen van Nieuwsuitnijmegen en Wijchensnieuws het grootste bereik.

“We plaatsen voor bedrijven hun nieuws of acties op Website, Facebook, Instagram, Twitter en desgewenst op YouTube”, laat mediaspecialist John Vrolijks enthousiast weten. Mensen bekijken het dagelijkse nieuws op de laptop en tegenwoordig gemiddeld meer dan 1500 keer per week op de telefoon. “Dan moet je natuurlijk zorgen dat je als bedrijf daar ook opvallend zichtbaar bent!”

Een van de producten is de Actiecommercial. Deze 30-seconden-video met een actie erin vermeld wordt gepost op alle media. Tevens ontvangt het bedrijf de video voor posting op de eigen media of anderszins. De kosten staan in deze links: 
www.nieuwsuitnijmegen.nl/tarieven en www.wijchensnieuws.nl/tarieven 

Tot slot laat de digitale-mediaspecialist weten dat er 24 uur per dag gepost wordt. “Dus als een ondernemer per direct een actie in de markt wil zetten dan kan dat natuurlijk altijd. En met een bereik van 116.000 potentiële klanten ga je dan zeker scoren!”

Wellicht wilt ook u een vrijblijvende afspraak om uw omzet te verhogen? Mail dan naar john@nieuwsuitnijmegen.nl of john@wijchensnieuws.nl of bel 0621424309.

 


Dit bericht delen:

Advertenties