Groen doen met humor voor een helder en haalbaar actieplan

Van onze redactie
3 oktober 2022

Vanaf 3 november in Nijmegen

Wil jij graag milieubewuster leven, maar weet je niet waar te beginnen? Of wil jij wel, maar werken jouw collega’s niet zo goed mee? Of zit je eigenlijk vooral jezelf in de weg bij het zetten van groenere stappen?

Neem dan deel aan een workshopreeks van klimaatgesprekken. 
Gedurende 6 sessies ga je met een groep van 4 tot 8 deelnemers aan de slag met verschillende thema’s. Samen kijk je hoe je klimaatvriendelijker kunt handelen op een manier die past bij jouw eigen situatie en doelen. Je inspireert en helpt elkaar. Je wordt daarbij ondersteund door twee coaches; Sanne en Geerte: "Met een gezonde dosis humor zorgen we ervoor dat iedereen een helder en haalbaar actieplan kan maken. Ook leer je hoe je klimaatgesprekken voert in jouw eigen omgeving."

Stichting klimaatgesprekken draait grotendeels op vrijwilligers. Hierdoor zijn de kosten €45,- voor 6 workshops en lesmateriaal.* Enthousiast en wil je je opgeven voor deze reeks? Aanmelden kan hier.  
Enthousiast maar kan je niet op de genoemde data of locatie? Niet getreurd, er zijn ook andere (online) reeksen waar je uit kan kiezen.

*Woon je in de provincie Gelderland en wil je in 2022 onze workshopreeks volgen, maar is €45 een drempel om deel te nemen? "Geef het aan, dan maken we een aparte afspraak met je."


Dit bericht delen:

Advertenties