Speciaalzaak Koffie & Thee Coffeeted is klaar voor de herfst!

Van onze redactie
30 september 2022

Dé koffie en thee speciaalzaak van Nijmegen Coffeeted heeft haar showtafel volledig ingericht voor de aankomende herfstperiode. Het wordt kouder en dan wil je jezelf toch zeker verwennen met heerlijke chocolade, goede koffie en lekker likeuren?! 

Bedrijfsleider Miriam vertelt: “Wat chocolade betreft hebben we een mooi assortiment met ook marsepein, Italiaanse Cannoli en tevens zijn er de overheerlijke Wonka vegan bonbons! Ook leuk om cadeau te geven!"

Kent u ons prachtige koffieassortiment bestaande uit 40 soorten al?! Zo is er nu de speciale herfstkoffie die kruidig en verwarmend is met een zoetheid van pompoen. Daar neem je dan toch ook een lekker likeurtje bij? Wat te denken van bijvoorbeeld Amaretto, Chocolade, Limoncello en Hazelnoot! Een toefje slagroom maakt deze mooie likeuren helemaal af!”

"Als u dan bedenkt dat dit geserveerd wordt in het, bij Coffeeted verkrijgbare, servies van Bunzlau Castle, dan begrijpt u dat aan herfst bij Coffeeted ruimschoots is gedacht! “Uiteraard zijn we al druk bezig met de kerstvoorbereidingen waar we u op korte termijn over zullen berichten”, laat Miriam tot slot weten.

U kunt de producten ook gemakkelijk bestellen via coffeeted.nl of bel 024 2065597. Het Coffeeted-team verwelkomt u graag in de winkel aan de Moenenstraat 20, waar u tevens voor diverse soorten cadeaupakketten terecht kunt.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024